Vergaderingen

Vergaderen in een industriële, ruige maar ook rustige omgeving? Dat is mogelijk in het Experience Center. De verschillende ruimtes die we kunnen aanbieden staan garant voor een succesvolle vergadering, seminar of conferentie met genoeg stroompunten, sanitaire voorzieningen, goede internetverbinding en een veelzijdige eetvoorziening.
Na afloop van de vergadering kan er zelfs een
live cooking of workshop arrangement worden geboekt. Daarnaast kunt u ook een actieve knapzakkentocht wandelen waarbij u de geheimen van de Veluwe ontdekt door de tocht te lopen samen met een ervaren Veluwespecialist. In een tocht van twee uur wordt u meegenomen in de diepe bossen vol sporen van Veluws wild. 

Vergaderen in het ProeflokaalVergadering Business Club
Ons zogenoemde proeflokaal kan naar wens worden ingericht en bied plaats aan 40 personen. Er zijn genoeg stroompunten beschikbaar waar eventuele laptops of andere materialen kunnen worden ingeplugd.

Het krijtbord wat in het proeflokaal hangt kan worden gebruikt om op te schrijven of uit te tekenen. Daarnaast kunnen wij een beamer met scherm en flipover plaatsen zodat presentaties kunnen worden gehouden. 

De industriële sfeer die het proeflokaal ademt zal zeker in de smaak vallen bij uw medewerkers, collega's of zakenpartners. 

Vergaderen in de Workshopruimte 
De workshopruimte is volledig naar smaak in te richten. Dit is tevens ook de grootste zaal die beschikbaar is, de zaal bied plaats aan 120 personen. In de workshopruimte is een beamer met scherm en een flipover te plaatsen zodat presentaties kunnen worden gehouden. 

De workshopruimte zal u een efficiënte en effectieve vergadering, seminar of conferentie bieden. 
Onze accomodatie is geschikt voor minimaal 15 tot maximaal 195 personen.

Vergaderen in het Grand Café
Het Grand Café is een gezellige gelegenheid met biertafels en bar. Aan de muur is een mooie schildering aangebracht en naast de kachel hangen opgezette dieren van de Veluwe. Ook in het Grand Café is een beamer met scherm en flipover te plaatsen zodat presentaties kunnen worden gehouden. 

Het Grand Café is informeler en bied plaats aan 50 personen.

Nieuwsgierig naar onze vergaderlocatie? Dan nodigen we u van harte uit om de verschillende zalen te komen bekijken. Zo krijgt u een goed beeld van de verschillende mogelijkheden. Ook kunt u uiteraard contact opnemen met experience@rookoven.com.

Foto van Rookoven.com

Foto van Rookoven.com

Foto van Rookoven.com

Foto van Rookoven.com

Foto van Rookoven.com

Foto van Rookoven.com

Foto van Rookoven.com

 

© 2009 - 2023 Experience-Rookoven.com | Rook & Barbecue Experience Center | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel