Vergaderingen

Vergaderen in een industriële, ruige maar ook rustige omgeving? Dat is mogelijk in het Experience Center. De verschillende ruimtes die we kunnen aanbieden staan garant voor een succesvolle vergadering, seminar of conferentie met genoeg stroompunten, sanitaire voorzieningen, goede internetverbinding en een veelzijdige eetvoorziening.
Na afloop van de vergadering kan er zelfs een live cooking of workshop arrangement worden geboekt.

Vergaderen in het ProeflokaalVergadering Business Club
Ons zogenoemde proeflokaal kan naar wens worden ingericht en bied plaats aan 40 personen. Er zijn genoeg stroompunten beschikbaar waar eventuele laptops of andere materialen kunnen worden ingeplugd.

Het krijtbord wat in het proeflokaal hangt kan worden gebruikt om op te schrijven of uit te tekenen. Daarnaast kunnen wij een beamer met scherm plaatsen zodat presentaties kunnen worden gehouden. 

De industriële sfeer die het proeflokaal ademt zal zeker in de smaak vallen bij uw medewerkers, collega's of zakenpartners. 

Vergaderen in de Workshopruimte 
De workshopruimte is volledig naar smaak in te richten. Dit is tevens ook de grootste zaal die beschikbaar is, de zaal bied plaats aan 120 personen. In de workshopruimte is een beamer met scherm te plaatsen zodat presentaties kunnen worden gehouden. 

De workshopruimte zal u een efficiënte en effectieve vergadering, seminar of conferentie bieden. 
Onze accomodatie is geschikt voor minimaal 15 tot maximaal 195 personen.

Nieuwsgierig naar onze vergaderlocatie? Dan nodigen we u van harte uit om de verschillende zalen te komen bekijken. Zo krijgt u een goed beeld van de verschillende mogelijkheden. Ook kunt u uiteraard contact opnemen met experience@rookoven.com.

Vergadering Business Club

© 2009 - 2019 Experience-Rookoven.com | Rook & Barbecue Experience Center | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel