Het Rook & Barbecue Experience Center is een karakteristieke workshop locatie op de Veluwe. 

Sinds 2010 bied Rookoven.com workshops aan waarbij actieve deelname een belangrijke rol speelt. De verschillende workshops worden aangeboden aan zowel privé als zakelijke groepen. Voor een ieder zijn de workshops erg leerzaam.

Klik hier voor de meest recente informatie over alle workshops.
 

Workshop RokenU zult alles leren over het pekelen, de soorten rookhout, verschillende houtsmaken, temperaturen en het roken zelf. Onze smokemaster heeft jarenlang ervaring en zal van A tot Z het proces met u doorlopen.  

Workshop Low & Slow BarbecueOnze ervaren Pitmasters geven u een veelzijdige, culinaire en leerzame workshop. U leert alles over het low & slow barbecueën, het roken op de barbecue, het (voor)bereiden van verschillende gerechten en het werken op verschillende soorten barbecues en smokers. 

Workshop Worst MakenNaast het maken en bereiden van de worsten op de barbecue krijgt u van de worstmakers uitleg over onder andere de oorsprong van de worsten en het materiaalgebruik.

Nieuwsgierig naar één van de workshops? Dan nodigen we u van harte uit in ons Experience Center. Zo krijgt u een goed beeld van de verschillende mogelijkheden. Ook kunt u uiteraard contact opnemen met experience@rookoven.com.

© 2009 - 2023 Experience-Rookoven.com | Rook & Barbecue Experience Center | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel