Ticket 'Op Hete Kolen' Festival 21 april 2018

Artikel 1 van 1
€ 50,00 (inclusief 6% BTW)
Aantal

Officieël kaartje voor het 'Op Hete Kolen' Festival op 21 april 2018 in het Rook & Barbecue Experience Center van Rookoven.com

Op 21 april zal het "Op Hete Kolen Festival" plaatsvinden in het Experience Center. Er zullen drie verschillende theaters aanwezig zijn genaamd; "Zwijnenstal Theater", "Koninklijk Theater Het Reetje" en "Het Konijnenberg Theater". Op deze podia worden drie voorstellingen gehouden. 

Na deze voorstellingen begint de feestavond en maakt Speelman & Speelman samen met de andere artiesten er een topavond van.

Je Paspartoe geeft recht op een kop koffie/thee en gerechten die op houtskool zijn bereid. Tijdens de feestavond is er nog een mogelijkheid het één en ander te bestellen van de BBQ's die het Experience Center rijk is.

Programma;

15.30 inloop en uitgifte passe-partout 
16.00 prosecco in het Experience Center
16.15 opening door Daan Speelman
16.30 eerste voorstelling 
17.00 pauze en opbouw 
17.15 tweede voorstelling
17.45 eten en drinken 
19.00 derde voorstelling 
19.30 borrel 
20.00 feest in de tent met alle artiesten
23.00 einde en napilsen in Nunspeet City

Let’s have some fun!!! 🎉🎉🎉

Optredens van onder andere:
Klik op de foto van de artiest om naar een voorproefje te gaan!

Speelman & Speelman 

 

Muziek maken doen de broers Daan en Joost Speelman
al hun hele leven. Al heel jong schrijven ze al samen eigen liedjes
en op hun zeventiende treden ze voor het eerst op in het theater.
Daar begint de podiumcarrière van Speelman & Speelman.
Of het nu op toneel of in een concertzaal is,
met een volledige band of als duo: Speelman & Speelman worden
almaar beter. 

 


 

 
Michael Prins 

Een Nederlandse singer-songwriter. Hij brak eind juli 2013 door toen hij het tweede seizoen van het televisieprogramma De beste singer-songwriter van Nederland won.

 

 

 
Pepijn Schoneveld 
Acteur en cabaretier. In 2009 studeerde hij af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie.
Al tijdens zijn opleiding was Pepijn te zien in verschillende
voorstellingen. In 2013 ging zijn eerste avondvullende cabaretshow
in première en in het seizoen 2016/2017 tourde Pepijn
met zijn tweede cabaretshow door heel Nederland. 
 

 

 
Hun Speelt 
Sabine Krol en Charlotte de Vries vormen het cabaretduo Hun. Beide afgestudeerd aan het Conservatorium van Haarlem besloten hun de handen ineen te slaan en levensvisies te bundelen. Hun doen dit aan de hand van een reeks liedjes, absurdische intermezzo's en hier en daar een onverhoopte danspas. Hun schrijven alles zelf en zijn zelfbenoemd weergaloos charmant. In februari 2015 stonden Hun in de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. 

 

 
Big Jimmy and his 7 inches 

De Haarlemse Jimmy heeft een unieke en uitgebreide verzameling vinylsingles uit de 50’s & 60’s. Elke 7 inch is zorgvuldig uitgekozen door de vinyl DJ, al struinend op markten en spittend door de verstopte bakken in platenzaken is hij op zoek naar gouden vondsten. Zodra hij zijn grijze koffer met z'n zwarte pareltjes openklapt en de naald op het krakende vinyl zet, waan jij je in de tijd van vrijheid en avontuur. De tijd dat de haren lang waren en de pijpen wijd. En de tijd dat muziek de wereld nog kon veranderen! Big Jimmy zorgt ervoor dat je 2017 vergeet en hij neemt je mee naar een tijd lang geleden. Hij laat je met opgerolde pijpen en je blote voeten in het hete zand schuren of zorgt er met z'n vuige kleine plaatjes voor dat jij je sokken kapot Rock 'N Rollt. 

 

 

© 2009 - 2018 Experience-Rookoven.com | Rook & Barbecue Experience Center | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel